Kategorier

Arkiv

Mage vecka 17 (16+0).

Postat i Skrutten i magen Foto kl. 16:46 31 May | Kommentarer (1) |
För ett par veckor sedan (när jag var i vecka 14), började jag känna lite pickande i magen... Som om att någon petade på mig där inifrån. Nu för tiden känner jag riktiga sparkar och det blir oftare och oftare! Igår var skrutten vaken mestadels av eftermiddagen/kvällen och bökade runt. Än så länge är det ganska små känningar så det dröjer nog tyvärr innan Emil också får känna vår bebis.
Illa mår jag fortfarande. Det försvann ett tag men kom sen tillbaka i full kraft. Ja, jag mår fortfarande skit både psykiskt och fysiskt, faktiskt. Men nu känner jag min bebis! Jag ser att magen har vuxit! Det ÄR nåt där inne alltså! Och min fina mage älskar jag! Och snart ska vi får SE skrutten! Den 17 juni är det dags för ultraljud. :)
Annons:

Kommentarer

  • Mormor/Gammelmormor 2015-06-04 Äntligen kan man kommentera :) Kram till både dej och dina fina mage, spännande ska det bli att få se kort på vad som gömmer sej där inne......
    Ha en alldeles underbar försommardag/Kram

Skriv En Kommentar